keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Maalle

Tässä kuussa pitäis suorittaa muuttokin, joten saattaa olla, että kohkailu jää lähiaikoina pikkusen vähemmälle. Muuton suuntanahan on maaseutu eli bönde eli... Tuusula (Tusby).

Tietysti "maaseutu" on tässä tapauksessa vähän suhteellinen käsite, kun ite on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta muutaman tuhannen asukkaan kylästä jonka nimi alkoi sanalla "Perä", mutta jos ikkunasta näkyy vain peltoa, vihreää metsää ja (myös vihertävä) järvi, niin kyllä se riittää mulle. Yhtään enempää maalle en enää haluaisikaan, se on jo nähty.

Laitanpa vielä kuvan tulevan kämpän ulko-ovesta. Huomasin muuten, että pitäisi varmaan enemmänkin kuvailla tuolla EOSsilla, kun meinasi mennä säätämiseksi, että sai tuonkin kuvan valottumaan edes suurin piirtein oikein. Vähän tatsi hukassa... Filmille kun räpsii niin tuntuu että kuvan valotus onnistuu joka kerta ainakin kohtuullisesti (kehitti sen missä tahansa), digikuvaa taas joutuu muokkaamaan fotarilla melkein aina, kun tummat on tukossa ja taivas puhki. Mutta se nyt johtuu ehkä enemmän kuvaajasta kuin vehkeistä.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"perä"kylä?

Hannu kirjoitti...

Sitäkin, tosin virallisesti ent. Peräseinäjoki...

Anonyymi kirjoitti...

Ach! Lapualta katsottuna peräkylien peräkylä. Toivottavsti ei jäänyt suurempia sielullisia vammoja.

Hannu kirjoitti...

No on se kyllä mistä tahansa katsottuna peräkylä. Tosin vähän yllätyin Lapualla asuessani siitä, että noin henkisellä puolella se vaikutti välillä jopa vielä pienemmältä kylältä... toipuminen käynnissä.

Anonyymi kirjoitti...

jnasta luukku. Tuparit !!